Om os

Motorelectronics

Motorelectronics portalen er ejet af CSK Group, og vi er specialister i elektronik reparationer og reparerer alt fra industri elektronik til auto elektronik på komponent niveau.

CSK Group har eget ESD certificeret værksted i Esbjerg, hvor mange reparationer dagligt udføres af vores dygtige elektronik fagteknikere.

Omkring elektronik moduler til biler såsom ECU, ABS/ESP og diverse instrument enheder kan disse moduler imidlertid være så specielle at de ikke kan repareres lokalt på vores eget værksted, nogen gange kræves der helt specielt testudstyr for at udføre en reparation, og da vi ikke selv kan råde over alt udstyr har CSK Group officielt samarbejde med nogle af Europas mest specialiserede servicecentre indenfor netop bilelektronik.

På denne måde tilsikrer vi at reparation altid udføres af det til enhver tid mest kompetente og bedst egnede værksted med det rigtige udstyr til den konkrete opgave.

Hos CSK Group har vi en målsætning om at være landets førende indenfor reparation og ombytning af bilelektronik som ECU, ABS og ESP. 

Vores setup

Vi tror på, at det skal være nemt at vælge et billigere og mere miljøvenligt alternativ end at købe nye produkter. Netop derfor har vi skabt Motorelectronics.

Vores ordreproces og setup kan beskrives med tre punkter:

  1. Du bestiller en ombytning her.
  2. Du sender det defekte modul af sted til os.
  3. Dit reparerede eller ombyttede modul sendes tilbage til dig.

Vi opdaterer dig selvfølgelig løbende undervejs i processen. Hvis du gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 51 50 eller mail.

 

Vores værksted og certificeringer

Vi holder til i Esbjerg på vores ESD godkendte værksted. Værkstedet er godkendt efter EN10015 og ICE 61340. På værkstedet bærer vi ESD godkendt beklædning og fodtøj og har procedurer der sikrer, at vi behandler elektronik korrekt.

ESD godkendelsen er ikke den eneste certificering, vi har. Vi har følgende certificeringer:

  • Achilles certificeret
  • MSA certificeret, som de eneste i Danmark
  • ISO 29001 certificeret
Hvis du er interesseret i flere nyheder fra os, kan du følge os på Facebook.