FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Vi reparerer og ombytter meget andet bil-elektronik. Kontakt os for nærmere information, da hver forespørgsel vurderes individuelt.

Så kan ECU/styreboks udgangen til pumpen være defekt.

Du skal gå via dit værksted. Du skal give dem vores kontakt information, så klarer vi resten.

Dette er en standard fejl, som vi har set mange af – især fra Siemens ECU. Hvis ledning på gaspedalen og potentiometer er ok, så kan ECU/styreboksen være defekt.

Hvis ledningsnettet generelt er i orden og ikke har andre defekte moduler i bilen, så kan ECU/styreboksen være defekt softwaremæssigt eller elektrisk.

Vi forsøger altid at være til rådighed på telefonen indenfor normal arbejdstid, men du kan altid sende en e-mail til et@csk.as, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Vores åbningstider er man-tor: 07.30 – 15.00 fre: 07.30 – 14.30

Værkstedet/forhandleren skal bekræfte at ABS/ESP enheden er defekt –  så sendes den til os og vi vil undersøge enheden. I 90% af tilfældene er det en af de gængse Bosch/ATE ABS enheder, som alle bilfabrikanter bruger.

Ombytningstid er ca. 5 arbejdsdage.

Vi gør altid opmærksom på, at der kan forefindes flere fejl i bilen, som kan forårsage/indikere samme fejl som før reparation; fx kabel/stik fejl, mekanisk/hydraulisk fejl, sensor fejl, andre defekte moduler i bilen eller fejl på testudstyr. Disse fejl er ikke CSK Group’s ansvar.

Ved fejl på den ombyttede enhed sendes enheden til os hvorefter den vil undergå diverse tests. Hvis der er en fejl på enheden sender vi en anden ombytter uden beregning.

Hvis det viser sig at ombytterenheden ikke fejler noget, vil du blive faktureret et testgebyr på 1.995,- kr.

Ja, vi yder 12 måneders garanti på alle ombytninger.

Det afhænger af specifikt modul, men som hovedregel ca. 50 % af nyprisen.

Load More

All search results