ECU / PCM Reparation

Fejlfinding, reparation og test af ECU / PCM styreboks

Går en styreboks i stykker, bliver den ofte erstattet med en ny. Det er dyrt for din kunde, skadeligt for miljøet og en dårligere forretning for dit værksted, end hvis du får den defekte styreboks repareret. Det ved vi, da vores fagteknikere siden 2008 har specialiseret sig i fejlfinding, reparation og test af alle ECU/PCM styrebokse. Vi ved derfor, at en defekt styreboks i langt de fleste tilfælde kan repareres, hvilket er en både billigere og bedre løsning end at købe en ny styreboks.

Typiske fejl på ECU/PCM styrebokse

Vi oplever oftest, at de typiske fejl på bilens ECU/PCM styreboks er, at:

 • Motoren kører ujævnt
 • En af cylindrene ikke tænder
 • Motoren ikke starter
 • Startermotoren ikke kører
 • Der ikke er signal til startrelæ

Er det ikke en af disse fejl du oplever, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan hjælpe dig. Det kan vi helt sikkert. Du skal blot kontakte os på telefon 71 99 51 50 eller mail og have følgende oplysninger klar: bilmodel, motor, hk, årgang og din geografiske placering.

Hvilke fordele er der ved at få repareret en styreboks?

Der er mange fordele ved at vælge reparation fremfor at kassere defekt autoelektronik. Her er kan du læse om de vigtigste grunde:

 1. Reparationsprisen af en styreboks udgør som regel ca. 50 % af nyprisen.
 2. Når en styreboks repareres, er den køreklar direkte efter reparationen, da det ikke en kræver en ny kodning.
 3. Når vi reparerer styrebokse, skifter vi altid de defekte og dårlige komponenter ud med nyere og bedre komponenter. På denne måde forlænger vi levetiden og gør styreboksen mere driftssikker.
 4. Hvert år smider danskerne ca. 25 kg elektronik ud. Ved at vælge at reparere de defekte styrebokse, er du med til at skåne miljøet for en enorm belastning.

Hvad hvis styreboksen ikke kan repareres?

Hvis styreboksen mod forventning ikke kan repareres eller ikke er rentabelt at reparere, tilbyder vi ombytning til en ny eller brugt styreboks fra BOSCH, SIEMENS, TEMIC, Delphi, Denso, Motorola, Magneti Marelli, Continental eller VDO. Vi fakturerer kun et undersøgelsesgebyr, hvis styreboksen ikke kan repareres og kunden ikke ønsker at ombytte den til en ny.

Derudover fakturerer vi kun undersøgelsesgebyret, hvis der ikke konstateres fejl eller hvis din kunde fravælger en reparation eller ombytning efter de indledende undersøgelser og fejlfindinger.

Ofte stillede spørgsmål o forbindelse med reparation af styrebokse

Hvad koster det?
Reparationsprisen udgør som regel max 50 % af nyprisen.
Er der garanti på reparationen?
Ja, vi yder 12 måneders garanti på vores reparationer.
Hvor lang tid tager det?
Fejlfinding, reparation og test tager typisk 5-10 hverdage + forsendelse.
Hvordan får jeg mit modul repareret?
For erhverv: Tryk her for at gå til vores ordre side med mere info
For private: Kontakt dit nærmeste autoværksted, og henvis til os.

Er du i tvivl om noget?
Se vores FAQ eller kontakt os på et@csk.as eller 71 99 51 50 (Tryk 1 for E-Technology). Hav gerne følgende oplysninger klar:
 • Bilmodel
 • Årgang
 • Motor
 • HK
 • Din geografiske placering
All search results